November 5, 2012

Συλλούρης όπως… Χίτλερ;


Με απόλυτη αλαζονεία, αχρείαστα κακεντρεχή σχόλια και ολοφάνερη δυσανασχέτηση αντιμετώπιζε τα μέλη του κόμματός του ο Δημήτρης Συλλούρης κατά τη συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κόμματος το περασμένο Σάββατο.

Μάλιστα, μόνο μερικά από τα μέλη πήραν το λόγο - για ένα μόνο λεπτό - μετά από επιλογή τους από τον Πρόεδρο του κόμματος. Και στη διάρκεια των τοποθετήσεών τους ο κ. Συλλούρης δεν έπαυε να ξεφυσά και να αναστενάζει, φανερώνοντας τη δυσαρέσκεια του. Το μικρόφωνο του Προέδρου παρέμενε ενεργοποιημένο καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίας, με αποτέλεσμα οι αναστεναγμοί να φτάσουν μέχρι και τον τελευταίο σύνεδρο. Ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου, προσπαθώνταςνα κρατήσει ισορροπίες, έκλεινε το μικρόφωνο… Και δεν ήταν μόνο αυτό. Ο κ.Συλλούρης διέκοπτε τα μέλη με αγένεια, όταν ξεπερνούσαν το ένα λεπτό.

Σαν ένας μικρός Χίτλερ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Και στη τελική ο Χίτλερ είχε πίσω του ένα ολόκληρο έθνος. Ένας Πρόεδρος του 3% με ένα κόμμα διχασμένο δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται έτσι και δη στους ανθρώπους που τον έβαλαν στην καρέκλα του Προέδρου.

No comments:

Post a Comment